poltava_10

Найкращі та найуспішніші жінки нашого міста, за версією спілки «Чураївна», відтепер супроводжують кожен місяць на календарі «Жіноче обличчя Полтавщини 2016». Таку ідею втілили в життя Полтавська спілка жінок «Чураївна» спільно з іншими громадськими організаціями, в рамках проекту «Посилення жіночого руху на Полтавщині», мета останнього – досягнення гендерної рівності з економічної, соціальної та політичної точок зору.

До участі в календарі запрошували найкращих жінок різних напрямів діяльності: народні майстрині, журналісти, право захисниці, жінки, які мають успішний бізнес.

Кожний місяць календаря 2016 року прикрашає окреме фото представниці прекрасної статі та відомості щодо її діяльності. Обличчям червня стала наша колега, в.о. начальника Управління Держгеокадастру у місті Полтаві Алла Іванівна Косик.

Календар позиціонує Аллу Іванівну як дійсного члена Міжнародної кадрової академії, креативного розробника та модератора проектів «Відкрита публічна влада – ефективний відкритий Державний земельний кадастр», «Геоінформаційні технології – нова якість адміністративних послуг» (2014 – 2015 роки). Алла Іванівна одна з перших в Україні реалізувала інтерактивний проект у сфері реалізації прав, свобод громадян та просвітницької діяльності: «Право на землю: знати, вміти, діяти». Має близько 30 інноваційних розробок у сфері землеустрою, 78 публікацій, бере активну участь у розробці законопроектів у сфері земельних відносин.