адмінпослуга

Про роботу зі зверненнями громадян йшлось на засіданні колегії Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області.

Фахівцями Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області протягом І півріччя 2015 року усього розглянуто 326 звернень громадян. В 240 із них (74% усіх звернень) заявники піднімали питання щодо роз’яснення земельного законодавства.

24 особи (7% звернень) цікавила інформація про надання, повернення чи вилучення земельної ділянки. Звертались полтавчани й з приводу орендних відносин, надання допомоги у вирішенні земельних спорів та у приватизації земельних ділянок.  Зі скаргами з різних питань звернулось 27 осіб (8 % звернень), 11 із них – це скарги на дії посадових осіб територіальних органів Держгеокадастру.

«Робота зі зверненнями громадян є одним з пріоритетних питань в нашій роботі – наголосив начальник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Костянтин Кухаров – від нашого ставлення до людей, що звертаються до нас по допомогу, залежить  довіра до органів влади».