сінокос

Головним управлінням Держгеокадастру у Полтавській області заплановано проведення виїзного засідання колегії Головного управління, яке відбудеться 20  серпня 2015 року  с. Великі Сорочинці   Миргородського району.

На порядку денному колегії стоять наступні питання.

  1. Про підсумки діяльності Головного управління Держземагентства/Держгеокадастру у Полтавській області за перше півріччя 2015 року.
  2. Про підсумки діяльності Управління Держземагентства у Лубенському районі за перше півріччя 2015 року.
  3. Про підсумки діяльності Відділу Держземагентства у Полтавському районі за перше півріччя 2015 року.
  4. Про стан продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на території області та стан розпорядження земельними ділянками, які сформовані в результаті інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.
  5. Про стан відкриття поземельних книг на земельні ділянки, які зареєстровані в Державному земельному кадастрі, але поземельні книги не відкриті (виконання окремого доручення Голови Держгеокадастру від 05.06.2015 №216/3-15-0.21).
  6. Про підсумки розгляду звернень громадян у Головному управлінні та територіальних органах Держгеокадастру у районах і містах області у першому півріччі 2015 року.

У роботі колегії візьмуть участь члени колегії та запрошені (за списком)   керівники структурних підрозділів Головного управління та територіальних органів Держгеокадастру у районах і містах області.