land-logo

Головне управління Держгеокадастру  у Полтавській області  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

– провідного спеціаліста (на час  відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку), спеціаліста І категорії відділу організації та координації ведення державного земельного кадастру управління державного земельного кадастру;

– спеціаліста І категорії відділу використання земель управління землеустрою та охорони земель;

– спеціаліста І категорії відділу землеустрою та охорони земель управління землеустрою та охорони земель;

– спеціаліст І категорії відділу ринку та оцінки земель;

– головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо–кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

До заяви додаються такі документи: особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України “Про засади запобігання і протидії корупції”; копія документа, який посвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Відповідальність за достовірність документів несе претендент.

Під час  проведення конкурсу кандидати складають іспит та проходять співбесіду.

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів після публікації оголошення за адресою: вул. Уютна, 23, м. Полтава, 36038.

Більш детальну інформацію можна отримати у секторі кадрової політики  за телефоном 56-39-72.

Оголошення також опубліковано у газеті “Зоря Полтавщини” від 09.10.2015 № 149-151.